Tips voor slaapkamerdecoraties die u zullen helpen slapen als een echte baby

Breng de Blackout Shades aan

Een donkere kamer is echt cruciaal voor het instellen van de juiste slaapscène, ongeacht je leeftijd. De sleutel in dit proces? Blokkeer zoveel mogelijk natuurlijk daglicht, wat net zo goed een probleem kan zijn voor baby’s die dutten als volwassenen die proberen te slapen totdat hun alarm afgaat.

Geef White Noise een kans

Als u liever schermen, slimme luidsprekers en andere technologie zoveel mogelijk buiten uw slaapkamer houdt, overweeg dan een low-fi, aparte witte ruismachine. Het werkt precies hetzelfde en alles wat zacht klinkt of stabiel is, zou de slag moeten slaan.

Kleed je bed aan met ademend beddengoed

Volgens Monroe is de kleur of het patroon van je beddengoed lang niet zo belangrijk als de stof. Zoek naar iets dat zacht is en je de hele nacht comfortabel kunt slapen.

Gebruik uw muurkleur in uw voordeel

Hoewel muurkleur niet noodzakelijkerwijs een directe correlatie heeft met slapen, zegt Monroe dat kalmerende kleuren zoals koel blauw en groen, taupes en grijstinten ideaal zijn voor slaapkamers.

Zeg maar dag tegen Blue Light

Als je om wat voor reden dan ook ‘s nachts een lampje moet laten branden, kun je hier het beste een baby lenen en een nachtlampje gebruiken. Iets kleins dat een zachte gloed afgeeft, is uw beste gok.

Probeer een gewogen deken

Deze is niet echt van toepassing op baby’s en kinderdagverblijven, maar uit behoorlijk wat onderzoek is gebleken dat mensen beter slapen met verzwaarde dekens.

More Stories
How To Suede