Tiny House Decorating Tips, volgens een persoon die een boek over kleine ruimtes schreef

Wonen in een kleine ruimte betekent niet dat je stijl opoffert. Je moet gewoon creatief worden en jezelf kunnen uitdrukken met een meubeleconomie. Hoewel ik niet bepaald een maximalist ben, hou ik zeker van dingen – en heb ik moeite om me af te wachten, want, nou ja, je weet maar nooit wanneer je die sculpturale vaas of extra deken nodig hebt.

Probeer eens een Dutch Door Inside

Nederlandse deuren zijn super schattig, maar ze zijn niet allemaal alleen voor het uiterlijk – ze kunnen eigenlijk een kleine beweging zijn, vooral als je jonge kinderen hebt.

Bedden met lades zijn uw geheime wapen

Opbergbedden zijn ook geweldig voor kinderkamers, omdat ze een gemakkelijke, gelijkvloerse ruimte zijn waar kinderen toegang tot hebben en hun eigen speelgoed kunnen opbergen. Als je het geluk hebt om een ​​logeerkamer te hebben, is het misschien de moeite waard om daar ook een bed met lades in de mix te plaatsen, zodat je daar linnengoed kunt opbergen.

Maak altijd uw bed (den) op

Het bleek dat je ouders al die jaren een punt hadden – terwijl je je bedopstelling opnieuw beoordeelt, raadt Fenton aan om altijd je bed op te maken.

Upgrade uw medicijnkastje

Omdat medicijnkasten vaak in muren zijn ingebouwd, zou je kunnen denken dat ze een moeilijke en tijdrovende functie zijn om aan te passen. Maar een omvangrijk medicijnkastje kan uw badkamer visueel opvullen.

Ga vet in de kleinste ruimtes

Dit is een geweldige manier om meer alledaagse taken leuk te laten aanvoelen, en het is ook gemakkelijker voor de portemonnee dan het behangen of schilderen van een grotere ruimte zoals een woonkamer.

More Stories
Kamerindelingsregels zijn absoluut de moeite waard om te breken in 2020