Plan uw financiën voor toekomstige generaties

Veel ouders zien een bevredigend leven voor hun kinderen. Om het beste wat ze kunnen te bieden, proberen ze hun rijkdom over te dragen aan hun kinderen, zodat ze voldoende geld hebben om comfortabel te leven.

Kostwinners moeten ook voor hun gezin plannen in het geval er iets ongelukkigs met hen gebeurt. Als ze geen financiële plannen hebben om ervoor te zorgen dat hun geliefden worden beschermd tegen onvoorziene omstandigheden, kan het plotselinge verlies van de kostwinner het financiële welzijn van het gezin schaden, waardoor ze weinig geld hebben om te betalen voor items zoals hun opvoeding van kinderen, of om de levensstijl te behouden die ze gewend zijn.

Er zijn veel opties beschikbaar voor degenen die de toekomst van hun dierbaren willen veiligstellen. Hoewel levensverzekeringspolissen een veel voorkomende optie zijn, laten we ook eens kijken naar een product met flexibelere opties en de mogelijkheid om positieve rendementen te behalen in een goed presterende markt.

HOE EEN BELEGGINGSGEBONDEN BELEID KAN VOORBEREIDEN OP DE TOEKOMST

Een beleggingsgerelateerde polis bestaat uit een beleggingscomponent en een verzekeringscomponent, die beide verschillende verhoudingen hebben, afhankelijk van de structuur van de polis. ILP’s bieden doorgaans verzekeringsuitkeringen, zoals de uitkering bij overlijden, die een vast bedrag uitkeert bij het overlijden van het verzekerde leven.

HOE KAN JE HET BELEID OVERDRAGEN?

Er zijn twee delen om iemands polis over te dragen: het eerste deel betreft de naamgeving van een nieuw leven verzekerd door de oorspronkelijke verzekeringnemer; en het tweede deel, het toewijzen van een nieuwe verzekeringnemer, zodat de polis kan worden overgedragen.

Iemands financiën plannen is een must voor iedereen. Dit is duidelijker voor ouders, die ervoor moeten zorgen dat hun dierbaren goed worden beschermd. Maar het is nooit te laat om na te denken over de financiële behoeften van uw gezin. Met zijn flexibiliteit bij het wisselen van subfondsen, de mogelijkheid om geld op te nemen en een optie om een ​​polis over te dragen aan een ander gezinslid, kan een ILP u helpen bij het bereiken van de financiële doelen van uw gezin.

More Stories
Flying Capes