Kamerindelingsregels zijn absoluut de moeite waard om te breken in 2020

Maak een eethoek in de buurt van uw tv

Als het je als kind werd verboden om maaltijden voor de televisie te eten, lijkt deze opstelling je misschien een beetje schokkend. Maar in een kleine ruimte is het hebben van een aparte eetkamer over het algemeen niet de norm.

Plaats uw bed voor een raam

Omdat het op deze manier neerleggen van een slaapkamer niet bepaald gebruikelijk is of echt in overeenstemming is met de principes van feng shui, kan het er buitengewoon mooi uitzien als het goed wordt gedaan.

Gebruik een bureau of ijdelheid naast je bed

Worstelend om ruimte in je slaapkamer te vinden voor zowel een werk (of schoonheid!) Station als een nachtkastje? Probeer een klein bureau of een kleine ijdelheid aan één kant van je bed te plaatsen, zodat je het beste van twee werelden krijgt.

Laag je tafels

Wie zegt dat banken of opslagbakken het enige zijn dat u onder een consoletafel kunt schuiven? Dit soort opstelling is een geweldige manier om verschillende meubelstijlen, kleuren en texturen te combineren, terwijl u uw vierkante meters en opslagruimte maximaliseert.

Rol een vloerkleed uit in een funky hoek

Vaak plaatsen we, wanneer we vloerkleden in lagen leggen, een kleiner ontwerp bovenop een groter ontwerp, waarbij we het kleinere stuk plichtsgetrouw centreren. Nou, het wordt tijd dat we gaan experimenteren met verschillende hoeken en oriëntaties.

More Stories
Plastic Fashion