IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Vitaminen

Belangrijke import van vitamine en antioxidanten

Als je prijzenswaardig komt, voel je je goed en nog beter. Geen, laten we het hebben over diëten, uw levensstijl veranderen en ervoor zorgen dat deze voor altijd blijft bestaan. Consumeer vezels, groenten, fruit, kip, vis, kalkoen, vlees, vetten en weinig frituur, worstjes, meel en suiker. Overtollig lichaamsvet veroorzaakt een inflammatoire toestand en maakt u vatbaar voor verschillende ziekten die uw kwaliteit van leven beïnvloeden. Vergeet niet dat een slecht dieet bijdraagt ​​aan vroegtijdige veroudering. Slechte eetgewoonten, een dieet rijk aan suikers, consumptie van alcohol, nicotine en cafeïne ontnemen het lichaam essentiële voedingsstoffen zoals vitamine C en B.

Vandaag zal ik uitleggen hoe ze werken, hoe ze te verwerven en waarom ze zo belangrijk zijn voor je lichaam:

Vitamine A

Verbetert de huidelasticiteit en regenereert een te vroeg verouderde huid, die bijdragen aan een bepaalde prijs met een uniform in uitstraling uniform. Normalisatie voor renovatie cellulair, verbetert de aanmaak van collageen en draagt ​​daardoor bij aan een stevigere huid.

Vitamine E

De vitamines zijn samengesteld uit verschillende componenten van de huid en de ader van de huid en de celcel. Het is een van de meest populaire producten van de Verenigde Staten, met een groot aantal elastieken en een klein gedeelte van de lijst. Ayuda a inhibir la inflamación y a curar las cicatrices.

Vitamine C

Deze vitamine speelt een belangrijke rol bij werkt op de computer, met een hoge mate van elasticiteit. Het is een verfijnde tekst voor het gebruik van pigmenten en het verbeteren van de betekenis van de tonus. Het stimuleert de aanmaak van collageen en bevordert zo de stevigheid van de voet.

Antioxidanten

De vitamine A, E en C zijn van grote invloed op de radicalen libres y ayudan a retroceder los signos del envejecimiento. Het is een neutraal middel met een effectieve invloed op de gezondheid en de invloed van de invloed op de omgeving.

More Stories
IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Anti-Aging