IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Anti-Aging

ANTI-AGING TIPS

De regeneratie van de huid verloopt langzamer met de leeftijd. Mensen verwijderen voortdurend dode cellen van onze huid. Elke keer dat deze cellen vallen, onthullen ze nieuwe en gezondere. Celregeneratie helpt littekens te genezen en andere schade te elimineren. Vertraagt ​​het proces: krijg regelmatig schillen en schillen

Verlies van elasticiteit. Door het verlies van collageen verliest de huid elasticiteit en is er een grotere neiging tot het ontstaan ​​van rimpels. Vertraagt ​​het proces: gebruik zonnebrandcrème, vermijd de zon en breng hyaluronzuur aan op de delen van uw huid die u mogelijk nodig heeft.

De antioxidantafweer neemt in de loop van de jaren af. Antioxidanten beschermen ons tegen milieuschade. Vertraagt ​​het proces: gebruik antioxidanten die voorkomen in groenten en fruit of sommige multivitaminen. Je kunt ook actuele vitamine C gebruiken.

De ontsteking neemt toe met de leeftijd. Onze levensstijl en normale hormonale veranderingen veroorzaken een ontsteking van de huid. Deze schade is cumulatief en neemt geleidelijk toe. Hierdoor moet de huid zichzelf constant verdedigen tegen ontstekingen in plaats van te herstellen en er mooi uit te zien. Vertraagt ​​het proces: vermijd overtollige suiker en eet een koolhydraatarm of glycemisch dieet.

Photoaging. Dit is de schade veroorzaakt door de zon. Geleidelijk aan vernietigt de zon het vermogen van de cellen om zich voort te planten, met als gevolg vlekken, rimpels, verslapping en een ongelijkmatige toon. Vertraagt ​​het proces: gebruik zonnebrandcrème en vermijd blootstelling aan de zon. Gebruik elke dag zonnebrandcrème en vermijd blootstelling aan de zon tijdens de sterkste uren. Ons lichaam heeft zon nodig om vitamine D te verwerken.

More Stories
Rock Throws