Dit is wat 5 ontwerpprofs afgelopen weekend hebben gedaan om hun huis gezellig te maken

We hebben enkele decoratie-ideeën verzameld die u thuis met beperkte middelen daadwerkelijk kunt aannemen. We hopen dat een van deze je zal inspireren om dit weekend je mouwen op te stropen en een gezellige verandering aan te brengen met boekstyling, verlichting of iets anders op deze lijst, hoe klein ook.

Style een boek richel

Op zoek naar wat extra opslagruimte in een kleine ruimte? Boeklijsten kunnen voor u de beste oplossing zijn.

Het enige dat je nodig hebt, is een schilderstape om de muur te markeren waar je de planken wilt hebben, een liniaal of meetlint om ze uit elkaar te houden, en een boor om de planken te installeren. Deze richels zijn niet alleen geweldig voor boeken, je kunt ze ook gebruiken om een ​​galeriewand te stylen en foto’s op te hangen.

Papier uw invoer

Als je nu op zoek bent naar een beetje vrolijkheid, probeer dan behang aan je huis toe te voegen, wat kunstenaar Gina Palaza deed. Typisch, mensen neigen naar het behangen van een accentmuur, maar Palaza schakelde de dingen om en gebruikte felle kleuren om de trapverhogers in haar hal tot leven te brengen.

Ga groen

Als je in huis rondkijkt om te zien wat je kunt gebruiken om een ​​fris nieuw decor te creëren, ben je niet de enige! DIYer Amber Vestal kent het gevoel. “Ik heb mijn kamers gescand om te zien waar ik extra leven kan toevoegen en kijk dan rond om te zien hoe ik items die ik al bezit kan hergebruiken”, zegt ze.

Daartoe creëerde ze deze boho-plantenbak met een plant, mand, touw en kwastversiering die ze in haar huis had liggen. Het enige gereedschap dat u nodig heeft, is een lijmpistool en een schaar, en u hoeft alleen maar knopen te knopen.

Makeover uw bed

Het enige dat je echt nodig hebt, is een opvallend stuk om een ​​make-over te starten die grotendeels kan worden gedaan met dingen die je al bezit. Raver ging ‘winkelen’ in haar huis voor items die haar nieuwe beddengoed aanvulden. ‘Ik heb tapijten uit twee andere kamers in mijn huis gehaald, een stoel uit mijn logeerkamer en een poef uit de kamer van mijn dochter’, zegt ze.

More Stories
Plan uw financiën voor toekomstige generaties