5 schoonheidsfouten die we kunnen maken

Wanneer we beginnen met het verzorgen van onze huid, ongeacht de leeftijd, is het heel gemakkelijk om fouten te maken waardoor we niet kunnen bereiken wat we willen of waarnaar we op zoek zijn. Het vinden van onze ideale huidverzorgingsroutine kan enige tijd in beslag nemen en in de meeste gevallen, omdat u geen expert bent op dit gebied, is het gemakkelijk om fouten te maken. Het overgrote deel van de tijd ontdekken we de producten die echt voor ons werken terwijl we repeteren en repeteren, en ontdekken dat sommigen dat doen en anderen niet.

Ons huidtype niet kennen:

Onszelf kennen is net zo belangrijk als het identificeren van welke producten ons goed doen. Weten of ons huidtype gemengd, vettig of droog is, is het uitgangspunt voor ons terwijl we onze schoonheidsroutine ontwerpen.

Make-up ‘s nachts niet verwijderen:

Het is misschien wel een van de meest gemaakte fouten en dat brengt meer schade toe aan onze huid omdat de poriën verstopt zijn en de huid ‘s nachts niet kan regenereren waardoor het er dof en moe uitziet.

Was je gezicht niet voordat je gaat slapen:

Met veel zeep en water is een van de belangrijkste stappen in de hele huidverzorgingsroutine. Hiermee elimineren we alle bacteriën die we gedurende de dag hebben verzameld.

Gebruik geen zonnebrandcrème:

De dermatoloog vertelde ons ooit dat zonnebrandcrème de beste antiveroudering was die er was. Niet alleen om de tekenen van veroudering te voorkomen, maar ook voor de gezondheid van onze huid.

Laat niet elk product werken:

Maak u ‘s ochtends of’ s avonds geen zorgen als we onze schoonheidsroutine doen. Het is erg belangrijk om elk product de tijd van actie en absorptie te geven.

More Stories
Flying Capes