Creëer uw eigen gezonde en gelukkige levensstijl

Hoe zullen uw eetgewoonten veranderen nu de zomer ten einde loopt? Typisch gaat de cyclische dieetroutine als volgt: extreem diëten voor de zomer, flexibel diëten om van de zomer te genieten, detoxen onmiddellijk na de zomer, en los “diëten” in de winter vanwege “hallo truien en jeans”. Wat als ik vertelde dat je niet door deze uitersten hoefde te gaan en je eigen versie van gezond + gelukkig zou kunnen vinden? Niet het dieet van iemand anders en geen streng dieet dat geweldige resultaten oplevert, maar je absoluut ellendig maakt en gewoon niet duurzaam is op lange termijn. Het vereist geen enkele beperking; slechts geleidelijke, positieve veranderingen.

Bij de overgang van een dieet naar een levensstijl, moet u weer voedsel gaan opnemen dat mogelijk beperkt of beperkt was in het dieet. Dit is de perfecte gelegenheid om echt te begrijpen wat dat voedsel met je lichaam doet en of je er gevoeligheden voor hebt.

Of u nu aan uw gezonde levensstijl begint of overgaat op een restrictief dieet, u moet gaan nadenken of het voedsel dat u eet ECHT VOEDSEL is. Dit is de gemakkelijkste en gezondste manier om betere voedselkeuzes te maken. Begrijp me niet verkeerd, het lichaam van iedereen is anders, dus we hebben verschillende verhoudingen van voedsel of macro’s nodig en hebben zeker verschillende gevoeligheden voor voedsel.

Luister tot slot naar je lichaam als het gaat om eten en let op wat het je vertelt.

More Stories
Gezond en gelukkig: onze LifeStyle-TIPS