MAANDAG INSPIRATIE: WAAROM ELKE KAMER EEN ANTIEK NODIG HEEFT

Hier zijn we dan nog steeds en ik hoop dat het nog steeds goed met je gaat. Thuis zijn en de hele dag schrijven is niet echt anders voor mij, maar ik vind het moeilijk om motivatie op te roepen om te oefenen en om een ​​of andere onverklaarbare reden vind ik het veel moeilijker om te beslissen wat ik draag voor een dag thuis doorgebracht dan ik ooit deed toen ik naar de vergaderingen moest. Maar ik ben vastbesloten dat ik elke dag gekleed zal zijn, want ik ben bang dat als ik dat niet doe, ik niets zal doen en het een korte glijbaan zal zijn naar hele dagen in bed lezen … hoewel, nu ik erover nadenk, er ergere dingen zijn. Dus ik sta op (later dan normaal kleed ik me (besluitelooser dan normaal), maar je kunt bananenbrood bakken en zuurdesemvoorgerechten voeren. Niemand heeft daar tijd voor – zelfs niet in een lockdown.

Hoewel als ik zo’n keuken zou hebben…. De mijne heeft houten deuren geverfd, maar ik merk steeds meer dat ik me aangetrokken voel tot fronten van het bergingstype en deuren gemaakt van oude vloerdelen en teruggewonnen winkelinrichting. Ik heb vaak gesproken over de badkamer die er niet helemaal strak en modern uitziet, maar als een kamer waarin je toevallig in bad gaat en er een groeiende beweging is naar keukens met dezelfde sfeer; Wees getuige van het verwijderen van bovenkasten, aangezien velen van ons besluiten dat open planken aantrekkelijker zijn. Ja, ze trekken mogelijk meer stof aan, maar in open ruimtes, of kamers die moeten worden verdubbeld als eet-, zit- en zelfs kantoorruimtes, heeft een keuken die meer aanvoelt alsof er meubels in zitten in plaats van fittingen heel goed.

Dit eetgedeelte erboven is ook erg gastvrij met zijn tong en groef lambrisering en ingebouwde banket. Het is klein, maar de ontwerper heeft die gezelligheid omarmd met de houten muren en de galeriewand die het tegenoverliggende raam weergeeft. Je moet gaan met wat je hebt en als het klein is, werk er dan mee in plaats van te proberen er iets van te maken, niet door het kaal en onopgesmukt te laten om het ruimer te laten aanvoelen. Dit werkt vaak niet en ziet er gewoon koud en leeg uit. Hier zijn de kleuren bleek, maar er is textuur en karakter.

De keuken verlaten maar met de tong en groef naar dit kantoor aan huis blijven. Als u een nis heeft, is dit soort werkruimte eenvoudig genoeg om te creëren, omdat u gewoon planken toevoegt om al uw spullen in op te bergen en ervoor te zorgen dat de onderste hoog genoeg is om een ​​stoel onder te passen – de standaard bureau- / tafelhoogte is 73 cm. Als je daar urenlang niet zit, dan is een krukje dat er vlak onder schuift, zodat je een deur kunt plaatsen en aan het eind van de dag de ruimte kunt afsluiten, een goed idee.

More Stories
Street Goodies In Paris