8 kamerplanten zo onderhoudsarm dat ze in feite nep zijn

Als je een van de weinige ongelukkigen bent die niet gezegend zijn met een groene duim (* steekt beide handen op *), betekent dat niet dat je voor altijd gedoemd bent tot een huis zonder bladgroene vrienden. Er zijn eigenlijk nogal wat fabrieken die de definitie zijn van weinig onderhoud. De sleutel is niet alleen het selecteren van een winterharde plant die in orde is met onregelmatig water geven, maar ook het kiezen van een plant die precies past bij de omstandigheden in uw huis.

“Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een plant is het licht in uw ruimte”, zegt Melissa Lowrie, de Senior inkoper van groene goederen bij Terrain, het tuinzustermerk van Anthropologie en Urban Outfitters. “Onderhoudsarme installaties zijn geschikt voor lichtvereisten, dus probeer na te denken of de plek waar u hem wilt plaatsen direct of indirect licht ontvangt. Probeer ook na te denken over wanneer het licht wordt: is het alleen ‘s ochtends of het grootste deel van de dag?’

ZZ Plant

Met glanzende, wasachtige bladeren lijken ZZ-planten misschien nep, vooral gezien hun minimale onderhoud, maar ze zijn springlevend en kunnen zelfs vrij snel groeien.

Snake plant

De onderhoudsarme sanseveria, die ook de naam ‘slangenplant’ en ‘schoonmoeder’s tong’ draagt ​​vanwege zijn lange, scherpe bladeren, heeft vergelijkbare licht- en watervereisten als ZZ-planten – dat wil zeggen minimaal in beide opzichten.

Paardenstaartpalm

De langzaam groeiende paardenstaartpalm is een leuke en funky kleine plant die ideaal is voor diegenen die het erg druk hebben of die geneigd zijn te vergeten hun planten water te geven.

Kerst Cactus

Aangezien de meeste cactussen afkomstig zijn uit ruwe omgevingen, is het logisch dat ze de informele omgeving van je appartement aankunnen – en een beetje verwaarlozing.

Heartleaf Philodendron

Zoals je misschien al geraden hebt uit zijn naam, heeft de hartige philodendron hartvormige bladeren langs de achterliggende wijnstokken.

Pothos

Een deel van het philodendron-geslacht, Pothos-planten zijn winterharde, achterblijvende wijnstokken die gedijen in binnenomgevingen.

Tillandsia

Tillandsia is een geslacht van planten met zeer, zeer kleine wortelstelsels, wat betekent dat ze zich vrijwel overal aan vastklampen en daar kunnen groeien – daarom worden ze ook wel luchtplanten genoemd.

Dracaena Warneckii

Vertrouw ons, het is gemakkelijker om voor een dracaena warneckii te zorgen dan om de naam te spellen. Deze grote gestreepte vetplant kan zich aanpassen aan vrijwel elk soort licht, om nog maar te zwijgen van het feit dat het het beste werkt als je vergeet het water te geven.

More Stories
Kamerindelingsregels zijn absoluut de moeite waard om te breken in 2020