IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Hoe cellulitis behandelen?

HOE CELLULIET BEHANDELEN?

Nu de feestdagen komen en je je badpak begint af te meten en je rokken en korte broeken stofvrij maakt, is het wanneer je goed in de spiegel kijkt en onmiddellijk die kleine kuiltjes op het oppervlak van je dijen en billen opmerkt … de gehate cellulitis.

De vorming van cellulitis is te wijten aan verschillende factoren die samen dit vervelende uiterlijk in ons lichaam veroorzaken. Deze factoren zijn:

Ophoping van gifstoffen

Uitbreiding van vetcellen

Slechte circulatie

Weefselfibrose

Vochtretentie

Daarom is ons Healthy Weight Program, klik HIER voor meer informatie, gebaseerd op het verbeteren van de lymfedrainage, om vloeistoffen en gifstoffen die in het weefsel achterblijven te verwijderen. De prestaties van apparaten zoals: radiofrequentie, die de bloedsomloop, de kwaliteit van de huid verbetert en de lymfedrainage verhoogt, ultracavitatie, de vetophoping en carboxytherapie vermindert, de bloedsomloop in het behandelde gebied verbetert en de weefselfibrose verbetert.

Dit alles, geassocieerd met voedingsmonitoring, essentieel om uw levensstijl te veranderen, uw lichaam te ontgiften en uw gewoonten te verbeteren, evenals medische monitoring, om uw metabolisme, medicijnformulering en beheersing van uw ziekten te beoordelen, als ze aanwezig zijn .

Nu heb je geen excuus meer om die gehate cellulitis of die gelokaliseerde mollige die je zo erg stoort te beheersen … je hebt alleen verlangen en wil nodig om gezonder te zijn. Onthoud dat het beoefenen van een sport of fysieke activiteit om uw routine aan te vullen met nauwkeurige oefeningen die u helpen, van vitaal belang is om de beste resultaten te zien en dus een gezonde en evenwichtige levensstijl te hebben.

More Stories
Flying Capes