Categories
Huis & Tuin

Kamerindelingsregels zijn absoluut de moeite waard om te breken in 2020

Maak een eethoek in de buurt van uw tv

Als het je als kind werd verboden om maaltijden voor de televisie te eten, lijkt deze opstelling je misschien een beetje schokkend. Maar in een kleine ruimte is het hebben van een aparte eetkamer over het algemeen niet de norm.

Plaats uw bed voor een raam

Omdat het op deze manier neerleggen van een slaapkamer niet bepaald gebruikelijk is of echt in overeenstemming is met de principes van feng shui, kan het er buitengewoon mooi uitzien als het goed wordt gedaan.

Gebruik een bureau of ijdelheid naast je bed

Worstelend om ruimte in je slaapkamer te vinden voor zowel een werk (of schoonheid!) Station als een nachtkastje? Probeer een klein bureau of een kleine ijdelheid aan één kant van je bed te plaatsen, zodat je het beste van twee werelden krijgt.

Laag je tafels

Wie zegt dat banken of opslagbakken het enige zijn dat u onder een consoletafel kunt schuiven? Dit soort opstelling is een geweldige manier om verschillende meubelstijlen, kleuren en texturen te combineren, terwijl u uw vierkante meters en opslagruimte maximaliseert.

Rol een vloerkleed uit in een funky hoek

Vaak plaatsen we, wanneer we vloerkleden in lagen leggen, een kleiner ontwerp bovenop een groter ontwerp, waarbij we het kleinere stuk plichtsgetrouw centreren. Nou, het wordt tijd dat we gaan experimenteren met verschillende hoeken en oriëntaties.

Categories
Huis & Tuin

Tiny House Decorating Tips, volgens een persoon die een boek over kleine ruimtes schreef

Wonen in een kleine ruimte betekent niet dat je stijl opoffert. Je moet gewoon creatief worden en jezelf kunnen uitdrukken met een meubeleconomie. Hoewel ik niet bepaald een maximalist ben, hou ik zeker van dingen – en heb ik moeite om me af te wachten, want, nou ja, je weet maar nooit wanneer je die sculpturale vaas of extra deken nodig hebt.

Probeer eens een Dutch Door Inside

Nederlandse deuren zijn super schattig, maar ze zijn niet allemaal alleen voor het uiterlijk – ze kunnen eigenlijk een kleine beweging zijn, vooral als je jonge kinderen hebt.

Bedden met lades zijn uw geheime wapen

Opbergbedden zijn ook geweldig voor kinderkamers, omdat ze een gemakkelijke, gelijkvloerse ruimte zijn waar kinderen toegang tot hebben en hun eigen speelgoed kunnen opbergen. Als je het geluk hebt om een ​​logeerkamer te hebben, is het misschien de moeite waard om daar ook een bed met lades in de mix te plaatsen, zodat je daar linnengoed kunt opbergen.

Maak altijd uw bed (den) op

Het bleek dat je ouders al die jaren een punt hadden – terwijl je je bedopstelling opnieuw beoordeelt, raadt Fenton aan om altijd je bed op te maken.

Upgrade uw medicijnkastje

Omdat medicijnkasten vaak in muren zijn ingebouwd, zou je kunnen denken dat ze een moeilijke en tijdrovende functie zijn om aan te passen. Maar een omvangrijk medicijnkastje kan uw badkamer visueel opvullen.

Ga vet in de kleinste ruimtes

Dit is een geweldige manier om meer alledaagse taken leuk te laten aanvoelen, en het is ook gemakkelijker voor de portemonnee dan het behangen of schilderen van een grotere ruimte zoals een woonkamer.

Categories
Huis & Tuin

Tips voor slaapkamerdecoraties die u zullen helpen slapen als een echte baby

Breng de Blackout Shades aan

Een donkere kamer is echt cruciaal voor het instellen van de juiste slaapscène, ongeacht je leeftijd. De sleutel in dit proces? Blokkeer zoveel mogelijk natuurlijk daglicht, wat net zo goed een probleem kan zijn voor baby’s die dutten als volwassenen die proberen te slapen totdat hun alarm afgaat.

Geef White Noise een kans

Als u liever schermen, slimme luidsprekers en andere technologie zoveel mogelijk buiten uw slaapkamer houdt, overweeg dan een low-fi, aparte witte ruismachine. Het werkt precies hetzelfde en alles wat zacht klinkt of stabiel is, zou de slag moeten slaan.

Kleed je bed aan met ademend beddengoed

Volgens Monroe is de kleur of het patroon van je beddengoed lang niet zo belangrijk als de stof. Zoek naar iets dat zacht is en je de hele nacht comfortabel kunt slapen.

Gebruik uw muurkleur in uw voordeel

Hoewel muurkleur niet noodzakelijkerwijs een directe correlatie heeft met slapen, zegt Monroe dat kalmerende kleuren zoals koel blauw en groen, taupes en grijstinten ideaal zijn voor slaapkamers.

Zeg maar dag tegen Blue Light

Als je om wat voor reden dan ook ‘s nachts een lampje moet laten branden, kun je hier het beste een baby lenen en een nachtlampje gebruiken. Iets kleins dat een zachte gloed afgeeft, is uw beste gok.

Probeer een gewogen deken

Deze is niet echt van toepassing op baby’s en kinderdagverblijven, maar uit behoorlijk wat onderzoek is gebleken dat mensen beter slapen met verzwaarde dekens.

Categories
Huis & Tuin

Dit is wat 5 ontwerpprofs afgelopen weekend hebben gedaan om hun huis gezellig te maken

We hebben enkele decoratie-ideeën verzameld die u thuis met beperkte middelen daadwerkelijk kunt aannemen. We hopen dat een van deze je zal inspireren om dit weekend je mouwen op te stropen en een gezellige verandering aan te brengen met boekstyling, verlichting of iets anders op deze lijst, hoe klein ook.

Style een boek richel

Op zoek naar wat extra opslagruimte in een kleine ruimte? Boeklijsten kunnen voor u de beste oplossing zijn.

Het enige dat je nodig hebt, is een schilderstape om de muur te markeren waar je de planken wilt hebben, een liniaal of meetlint om ze uit elkaar te houden, en een boor om de planken te installeren. Deze richels zijn niet alleen geweldig voor boeken, je kunt ze ook gebruiken om een ​​galeriewand te stylen en foto’s op te hangen.

Papier uw invoer

Als je nu op zoek bent naar een beetje vrolijkheid, probeer dan behang aan je huis toe te voegen, wat kunstenaar Gina Palaza deed. Typisch, mensen neigen naar het behangen van een accentmuur, maar Palaza schakelde de dingen om en gebruikte felle kleuren om de trapverhogers in haar hal tot leven te brengen.

Ga groen

Als je in huis rondkijkt om te zien wat je kunt gebruiken om een ​​fris nieuw decor te creëren, ben je niet de enige! DIYer Amber Vestal kent het gevoel. “Ik heb mijn kamers gescand om te zien waar ik extra leven kan toevoegen en kijk dan rond om te zien hoe ik items die ik al bezit kan hergebruiken”, zegt ze.

Daartoe creëerde ze deze boho-plantenbak met een plant, mand, touw en kwastversiering die ze in haar huis had liggen. Het enige gereedschap dat u nodig heeft, is een lijmpistool en een schaar, en u hoeft alleen maar knopen te knopen.

Makeover uw bed

Het enige dat je echt nodig hebt, is een opvallend stuk om een ​​make-over te starten die grotendeels kan worden gedaan met dingen die je al bezit. Raver ging ‘winkelen’ in haar huis voor items die haar nieuwe beddengoed aanvulden. ‘Ik heb tapijten uit twee andere kamers in mijn huis gehaald, een stoel uit mijn logeerkamer en een poef uit de kamer van mijn dochter’, zegt ze.

Categories
Huis & Tuin

8 kamerplanten zo onderhoudsarm dat ze in feite nep zijn

Als je een van de weinige ongelukkigen bent die niet gezegend zijn met een groene duim (* steekt beide handen op *), betekent dat niet dat je voor altijd gedoemd bent tot een huis zonder bladgroene vrienden. Er zijn eigenlijk nogal wat fabrieken die de definitie zijn van weinig onderhoud. De sleutel is niet alleen het selecteren van een winterharde plant die in orde is met onregelmatig water geven, maar ook het kiezen van een plant die precies past bij de omstandigheden in uw huis.

“Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een plant is het licht in uw ruimte”, zegt Melissa Lowrie, de Senior inkoper van groene goederen bij Terrain, het tuinzustermerk van Anthropologie en Urban Outfitters. “Onderhoudsarme installaties zijn geschikt voor lichtvereisten, dus probeer na te denken of de plek waar u hem wilt plaatsen direct of indirect licht ontvangt. Probeer ook na te denken over wanneer het licht wordt: is het alleen ‘s ochtends of het grootste deel van de dag?’

ZZ Plant

Met glanzende, wasachtige bladeren lijken ZZ-planten misschien nep, vooral gezien hun minimale onderhoud, maar ze zijn springlevend en kunnen zelfs vrij snel groeien.

Snake plant

De onderhoudsarme sanseveria, die ook de naam ‘slangenplant’ en ‘schoonmoeder’s tong’ draagt ​​vanwege zijn lange, scherpe bladeren, heeft vergelijkbare licht- en watervereisten als ZZ-planten – dat wil zeggen minimaal in beide opzichten.

Paardenstaartpalm

De langzaam groeiende paardenstaartpalm is een leuke en funky kleine plant die ideaal is voor diegenen die het erg druk hebben of die geneigd zijn te vergeten hun planten water te geven.

Kerst Cactus

Aangezien de meeste cactussen afkomstig zijn uit ruwe omgevingen, is het logisch dat ze de informele omgeving van je appartement aankunnen – en een beetje verwaarlozing.

Heartleaf Philodendron

Zoals je misschien al geraden hebt uit zijn naam, heeft de hartige philodendron hartvormige bladeren langs de achterliggende wijnstokken.

Pothos

Een deel van het philodendron-geslacht, Pothos-planten zijn winterharde, achterblijvende wijnstokken die gedijen in binnenomgevingen.

Tillandsia

Tillandsia is een geslacht van planten met zeer, zeer kleine wortelstelsels, wat betekent dat ze zich vrijwel overal aan vastklampen en daar kunnen groeien – daarom worden ze ook wel luchtplanten genoemd.

Dracaena Warneckii

Vertrouw ons, het is gemakkelijker om voor een dracaena warneckii te zorgen dan om de naam te spellen. Deze grote gestreepte vetplant kan zich aanpassen aan vrijwel elk soort licht, om nog maar te zwijgen van het feit dat het het beste werkt als je vergeet het water te geven.

Categories
Huis & Tuin

THE HOUSEHUNTER: KAMER VOOR KAMER

Volgens de website van The Modern House: “Eind jaren zestig werd Yorkshire Television opgericht in Leeds en besloot een groep nieuwe werknemers, die behoefte hadden aan een plek om te wonen, een Housing Association op te richten met het oog op het vinden van een geschikte locatie om een ​​aantal nieuwe huizen te bouwen .

‘Na enige tijd werd de site van Vesper Road nr. 45 opgemerkt. Hoewel goed beplant, glooiend en rotsachtig, werd het groot genoeg geacht voor ongeveer tien woningen. Brooks Thorpe Partners ging de uitdaging aan om tien individuele huizen te ontwerpen en deze op een lastige locatie te schoenlezen.

“Ze ontwierpen moderne huizen die onder meer zijn beschreven als ‘binnenstebuiten’ en ‘ondersteboven’ huizen. Dit was te wijten aan het gebruik van betonblokken aan de buitenkant, betonstenen aan de binnenkant en sommige hebben slaapkamers beneden die gebruik maken van de steile helling. ”

Binnen is de benedenverdieping meestal open met slim gebruik van halve muren en scheidingswanden die de ruimte niet volledig blokkeren, maar verschillende zones creëren zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven, maar bekijk de plattegrond voor meer details.

Ik hou van de manier waarop de stenen van buiten naar binnen zijn gebracht en zelfs het geometrische gebruik van tegels in de keuken eronder houdt de kamers zowel naar buiten als naar elkaar verbonden. En terwijl je door de kamers loopt, kun je zien hoe de bakstenen in verschillende kamers in verschillende kleuren zijn geverfd, maar allemaal in een zeer klassiek modern palet uit het midden van de eeuw.

De keuken is gezoneerd met een andere vloer in marineblauw en kijk hoe de kleur wordt opgepikt in de deurgrepen op de kasten. Dat is een geweldig idee en zeker een idee om toe te voegen aan de inspiratielijsten. Zodra je merkt dat je ziet hoe de blauwe accessoires op het werkblad ook opvallen en de rechthoekige ladevormen linken naar de gele bakstenen in het woongedeelte.

Boven, in de hoofdslaapkamer, hieronder gezien weerspiegeld in een spiegel, zijn de bakstenen geschilderd in een rijke blauwtint, terwijl het houten lattenbodem de balken op het plafond weergeeft en doorloopt in de eigen badkamer waar de groene, baksteenvormige tegels, link naar het uitzicht op de bomen buiten.

Categories
Huis & Tuin

MAANDAG INSPIRATIE: WAAROM ELKE KAMER EEN ANTIEK NODIG HEEFT

Hier zijn we dan nog steeds en ik hoop dat het nog steeds goed met je gaat. Thuis zijn en de hele dag schrijven is niet echt anders voor mij, maar ik vind het moeilijk om motivatie op te roepen om te oefenen en om een ​​of andere onverklaarbare reden vind ik het veel moeilijker om te beslissen wat ik draag voor een dag thuis doorgebracht dan ik ooit deed toen ik naar de vergaderingen moest. Maar ik ben vastbesloten dat ik elke dag gekleed zal zijn, want ik ben bang dat als ik dat niet doe, ik niets zal doen en het een korte glijbaan zal zijn naar hele dagen in bed lezen … hoewel, nu ik erover nadenk, er ergere dingen zijn. Dus ik sta op (later dan normaal kleed ik me (besluitelooser dan normaal), maar je kunt bananenbrood bakken en zuurdesemvoorgerechten voeren. Niemand heeft daar tijd voor – zelfs niet in een lockdown.

Hoewel als ik zo’n keuken zou hebben…. De mijne heeft houten deuren geverfd, maar ik merk steeds meer dat ik me aangetrokken voel tot fronten van het bergingstype en deuren gemaakt van oude vloerdelen en teruggewonnen winkelinrichting. Ik heb vaak gesproken over de badkamer die er niet helemaal strak en modern uitziet, maar als een kamer waarin je toevallig in bad gaat en er een groeiende beweging is naar keukens met dezelfde sfeer; Wees getuige van het verwijderen van bovenkasten, aangezien velen van ons besluiten dat open planken aantrekkelijker zijn. Ja, ze trekken mogelijk meer stof aan, maar in open ruimtes, of kamers die moeten worden verdubbeld als eet-, zit- en zelfs kantoorruimtes, heeft een keuken die meer aanvoelt alsof er meubels in zitten in plaats van fittingen heel goed.

Dit eetgedeelte erboven is ook erg gastvrij met zijn tong en groef lambrisering en ingebouwde banket. Het is klein, maar de ontwerper heeft die gezelligheid omarmd met de houten muren en de galeriewand die het tegenoverliggende raam weergeeft. Je moet gaan met wat je hebt en als het klein is, werk er dan mee in plaats van te proberen er iets van te maken, niet door het kaal en onopgesmukt te laten om het ruimer te laten aanvoelen. Dit werkt vaak niet en ziet er gewoon koud en leeg uit. Hier zijn de kleuren bleek, maar er is textuur en karakter.

De keuken verlaten maar met de tong en groef naar dit kantoor aan huis blijven. Als u een nis heeft, is dit soort werkruimte eenvoudig genoeg om te creëren, omdat u gewoon planken toevoegt om al uw spullen in op te bergen en ervoor te zorgen dat de onderste hoog genoeg is om een ​​stoel onder te passen – de standaard bureau- / tafelhoogte is 73 cm. Als je daar urenlang niet zit, dan is een krukje dat er vlak onder schuift, zodat je een deur kunt plaatsen en aan het eind van de dag de ruimte kunt afsluiten, een goed idee.

Categories
Huis & Tuin

WAAROM DE KOFFIETAFEL HET TWEEDE BELANGRIJKSTE MEUBELSTUK IS IN UW HUIS

Een stuk dat keer op keer de verkeerde maat heeft voor de kamer, de verkeerde vorm heeft en helaas in het midden van het tapijt is gestrand als een onbewoond eiland in een afgelegen zee. Er wordt naar gekeken en gevuld met prachtige boeken die niemand de moeite zal nemen om te lezen en buiten het bereik van iedereen behalve de langste arm. Het is natuurlijk de salontafel.

Hoewel ik denk dat de keukentafel niet esthetisch aantrekkelijk hoeft te zijn – ja, natuurlijk is het leuk als dat zo is – maar het gaat er vooral om groot genoeg te zijn zodat iedereen zich comfortabel kan verzamelen. Vaak hoe ouder en meer gehavend, hoe beter – het vertelt op die manier meer verhalen. Maar de salontafel speelt een moeilijkere rol.

Het moet er goed uitzien. Het is tenslotte een bakje voor al die mooie koffietafelboeken. Het is vaak letterlijk het middelpunt van de kamer en zal als zodanig de aandacht trekken. Maar zo vaak worden salontafels puur voor hun uiterlijk gekocht zonder na te denken over hun functie. En voor mij is de functie van die tafel net zo belangrijk als zijn vorm.

Ik heb geen vrachtwagen met spichtige poten bijzettafels die wiebelen zodra je ernaar kijkt. Ik heb geen tijd voor kieskeurige vormen en kieskeurige houtsoorten die merken zodra er een warm drankje of een koud aperitief in de buurt komt. Ik wil een salontafel die past bij zijn plek in mijn ruimte.

Dus ja, het moet er goed uitzien. Maar het moet vooral stevig zijn. De mijne is een antieke tafel gemaakt van brede planken, misschien wel een keukentafel die op maat is gesneden. Of misschien is het gemaakt van oude, brede vloerplaten. Ja, het vult de ruimte, maar nu is er geen behoefte aan treinsets en lego, wat gaat er nog meer gebeuren?

Categories
Beauty

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Hoe cellulitis behandelen?

HOE CELLULIET BEHANDELEN?

Nu de feestdagen komen en je je badpak begint af te meten en je rokken en korte broeken stofvrij maakt, is het wanneer je goed in de spiegel kijkt en onmiddellijk die kleine kuiltjes op het oppervlak van je dijen en billen opmerkt … de gehate cellulitis.

De vorming van cellulitis is te wijten aan verschillende factoren die samen dit vervelende uiterlijk in ons lichaam veroorzaken. Deze factoren zijn:

Ophoping van gifstoffen

Uitbreiding van vetcellen

Slechte circulatie

Weefselfibrose

Vochtretentie

Daarom is ons Healthy Weight Program, klik HIER voor meer informatie, gebaseerd op het verbeteren van de lymfedrainage, om vloeistoffen en gifstoffen die in het weefsel achterblijven te verwijderen. De prestaties van apparaten zoals: radiofrequentie, die de bloedsomloop, de kwaliteit van de huid verbetert en de lymfedrainage verhoogt, ultracavitatie, de vetophoping en carboxytherapie vermindert, de bloedsomloop in het behandelde gebied verbetert en de weefselfibrose verbetert.

Dit alles, geassocieerd met voedingsmonitoring, essentieel om uw levensstijl te veranderen, uw lichaam te ontgiften en uw gewoonten te verbeteren, evenals medische monitoring, om uw metabolisme, medicijnformulering en beheersing van uw ziekten te beoordelen, als ze aanwezig zijn .

Nu heb je geen excuus meer om die gehate cellulitis of die gelokaliseerde mollige die je zo erg stoort te beheersen … je hebt alleen verlangen en wil nodig om gezonder te zijn. Onthoud dat het beoefenen van een sport of fysieke activiteit om uw routine aan te vullen met nauwkeurige oefeningen die u helpen, van vitaal belang is om de beste resultaten te zien en dus een gezonde en evenwichtige levensstijl te hebben.

Categories
Beauty

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Slank en gezond

Tips die je helpen om op een gezonde manier slank te blijven

Eet zittend. Als je het haastig doet of loopt, eet je meer.

Eet niet snel, kauw goed; als u dat doet, zult u zich sneller tevreden voelen en met minder voedsel. En herhaal nooit!

Maak waar mogelijk markt na het eten; Op deze manier kom je minder in de verleiding om minder gezonde dingen te kopen.

Voordat u voedsel koopt, moet u een gedetailleerde lijst maken van de dingen die u echt nodig heeft.

Na elke maaltijd is het aan te raden om 15 minuten te rusten en dan te wandelen of een activiteit te doen, dit zal je helpen calorieën te verbranden.

Om je honger midden in de ochtend te stillen, zijn een handvol pruimen, amandelen, Griekse yoghurt of kaas enkele opties.

Doe tijdens het eten geen andere activiteit, zoals televisie kijken of lezen; Op deze manier kun je je focussen op de smaken en genieten van elke hap.

Wanneer u eet, is het raadzaam om het bestek om de drie ingenomen happen te laten rusten en te kauwen.

Kook alleen de hoeveelheid die nodig is voor elke maaltijd en bewaar wat u niet consumeert in de koelkast voor een andere gelegenheid of pak uw volgende lunch op het werk in.

Drink voor elke maaltijd een glas water. Dit geeft je een vol gevoel.

Als je zin hebt om oncontroleerbaar ongezond voedsel te eten, kun je beter een stuk kaas of een stuk fruit eten dan een koekje.

Als je zoet wilt … raad ik een beetje pure chocolade aan