Categories
Beauty

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Hoe cellulitis behandelen?

HOE CELLULIET BEHANDELEN?

Nu de feestdagen komen en je je badpak begint af te meten en je rokken en korte broeken stofvrij maakt, is het wanneer je goed in de spiegel kijkt en onmiddellijk die kleine kuiltjes op het oppervlak van je dijen en billen opmerkt … de gehate cellulitis.

De vorming van cellulitis is te wijten aan verschillende factoren die samen dit vervelende uiterlijk in ons lichaam veroorzaken. Deze factoren zijn:

Ophoping van gifstoffen

Uitbreiding van vetcellen

Slechte circulatie

Weefselfibrose

Vochtretentie

Daarom is ons Healthy Weight Program, klik HIER voor meer informatie, gebaseerd op het verbeteren van de lymfedrainage, om vloeistoffen en gifstoffen die in het weefsel achterblijven te verwijderen. De prestaties van apparaten zoals: radiofrequentie, die de bloedsomloop, de kwaliteit van de huid verbetert en de lymfedrainage verhoogt, ultracavitatie, de vetophoping en carboxytherapie vermindert, de bloedsomloop in het behandelde gebied verbetert en de weefselfibrose verbetert.

Dit alles, geassocieerd met voedingsmonitoring, essentieel om uw levensstijl te veranderen, uw lichaam te ontgiften en uw gewoonten te verbeteren, evenals medische monitoring, om uw metabolisme, medicijnformulering en beheersing van uw ziekten te beoordelen, als ze aanwezig zijn .

Nu heb je geen excuus meer om die gehate cellulitis of die gelokaliseerde mollige die je zo erg stoort te beheersen … je hebt alleen verlangen en wil nodig om gezonder te zijn. Onthoud dat het beoefenen van een sport of fysieke activiteit om uw routine aan te vullen met nauwkeurige oefeningen die u helpen, van vitaal belang is om de beste resultaten te zien en dus een gezonde en evenwichtige levensstijl te hebben.

Categories
Beauty

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Slank en gezond

Tips die je helpen om op een gezonde manier slank te blijven

Eet zittend. Als je het haastig doet of loopt, eet je meer.

Eet niet snel, kauw goed; als u dat doet, zult u zich sneller tevreden voelen en met minder voedsel. En herhaal nooit!

Maak waar mogelijk markt na het eten; Op deze manier kom je minder in de verleiding om minder gezonde dingen te kopen.

Voordat u voedsel koopt, moet u een gedetailleerde lijst maken van de dingen die u echt nodig heeft.

Na elke maaltijd is het aan te raden om 15 minuten te rusten en dan te wandelen of een activiteit te doen, dit zal je helpen calorieën te verbranden.

Om je honger midden in de ochtend te stillen, zijn een handvol pruimen, amandelen, Griekse yoghurt of kaas enkele opties.

Doe tijdens het eten geen andere activiteit, zoals televisie kijken of lezen; Op deze manier kun je je focussen op de smaken en genieten van elke hap.

Wanneer u eet, is het raadzaam om het bestek om de drie ingenomen happen te laten rusten en te kauwen.

Kook alleen de hoeveelheid die nodig is voor elke maaltijd en bewaar wat u niet consumeert in de koelkast voor een andere gelegenheid of pak uw volgende lunch op het werk in.

Drink voor elke maaltijd een glas water. Dit geeft je een vol gevoel.

Als je zin hebt om oncontroleerbaar ongezond voedsel te eten, kun je beter een stuk kaas of een stuk fruit eten dan een koekje.

Als je zoet wilt … raad ik een beetje pure chocolade aan

Categories
Beauty

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Oogcontour

Werken specifieke producten echt om dit gebied te behandelen?

Hier breng ik je een bom! Over het algemeen is het met de oogproducten precies hetzelfde, zoals je het hoort: hetzelfde! aan de producten die u op het gezicht gebruikt. Het enige verschil is dat gezichtsproducten geurend kunnen zijn, wat niets toevoegt aan de crème, hoewel het de kans op irritatie vergroot. Reden waarom de masterformules die ik aanbeveel de karakteristieke geur van de basisactiva hebben. Minder geur en minder conserveringsmiddelen … Veel beter voor je huid!

Bovendien hebben de oogcontouren een kleinere pot, soms is de concentratie van het middel lager en ooooh verrassing, ze zijn duurder. Dus echt, deze specifieke producten voor dit gebied dragen echt niets anders bij dan wat uw gezichtscrèmes doen.

Als u zich agressief voelt en brandt, is het raadzaam dit gebied te vermijden. Vraag me dus beter in uw vraag welk product u als oogcontour kunt gebruiken.

Categories
Beauty

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: verslaafd aan bruinen?

Ben je verslaafd aan bruinen?

Het is moeilijk om te stoppen met bruinen, voor mensen die al op jonge leeftijd beginnen.

Degenen die bruinen hebben zelfs een hoger risico op andere verslavingen, zoals: sigaretten, alcohol, drugs of eetstoornissen.

Dus de beste manier om een ​​verslaving te voorkomen, is door het te voorkomen, daarom is het belangrijk om vanaf de kindertijd zonnebrandcrème te gebruiken en bewustzijn te creëren vanaf de adolescentie.

Als het essentieel is om er gebruind uit te zien, kunt u zelfbruiners gebruiken in crèmes of luchtborstels

Ondanks de schadelijke effecten van zonlicht op de huid, blijven veel mensen bruinen. Hoewel blootstelling aan de zon een gebruinde huid veroorzaakt, geeft het ook endorfines af, wat een gevoel van plezier en welzijn veroorzaakt. En jij, ben je verslaafd?

Tijdens deze vakanties kunt u een gebruinde huid dragen, zonder uw huid te beschadigen door deze bloot te stellen aan zonlicht of zonnebanken. Vergeet niet om je huid vooraf te scrubben, laat het drogen voordat je je aankleedt, begin het enkele dagen voor je reis aan te brengen tot je de gewenste kleur hebt bereikt. Om je kleur te behouden en homogener te maken, meng je het met je lichaamscrème.

Categories
Beauty

IN DE HANDEN VAN DE EXPERT: Anti-Aging

ANTI-AGING TIPS

De regeneratie van de huid verloopt langzamer met de leeftijd. Mensen verwijderen voortdurend dode cellen van onze huid. Elke keer dat deze cellen vallen, onthullen ze nieuwe en gezondere. Celregeneratie helpt littekens te genezen en andere schade te elimineren. Vertraagt ​​het proces: krijg regelmatig schillen en schillen

Verlies van elasticiteit. Door het verlies van collageen verliest de huid elasticiteit en is er een grotere neiging tot het ontstaan ​​van rimpels. Vertraagt ​​het proces: gebruik zonnebrandcrème, vermijd de zon en breng hyaluronzuur aan op de delen van uw huid die u mogelijk nodig heeft.

De antioxidantafweer neemt in de loop van de jaren af. Antioxidanten beschermen ons tegen milieuschade. Vertraagt ​​het proces: gebruik antioxidanten die voorkomen in groenten en fruit of sommige multivitaminen. Je kunt ook actuele vitamine C gebruiken.

De ontsteking neemt toe met de leeftijd. Onze levensstijl en normale hormonale veranderingen veroorzaken een ontsteking van de huid. Deze schade is cumulatief en neemt geleidelijk toe. Hierdoor moet de huid zichzelf constant verdedigen tegen ontstekingen in plaats van te herstellen en er mooi uit te zien. Vertraagt ​​het proces: vermijd overtollige suiker en eet een koolhydraatarm of glycemisch dieet.

Photoaging. Dit is de schade veroorzaakt door de zon. Geleidelijk aan vernietigt de zon het vermogen van de cellen om zich voort te planten, met als gevolg vlekken, rimpels, verslapping en een ongelijkmatige toon. Vertraagt ​​het proces: gebruik zonnebrandcrème en vermijd blootstelling aan de zon. Gebruik elke dag zonnebrandcrème en vermijd blootstelling aan de zon tijdens de sterkste uren. Ons lichaam heeft zon nodig om vitamine D te verwerken.

Categories
Beauty

5 schoonheidsfouten die we kunnen maken

Wanneer we beginnen met het verzorgen van onze huid, ongeacht de leeftijd, is het heel gemakkelijk om fouten te maken waardoor we niet kunnen bereiken wat we willen of waarnaar we op zoek zijn. Het vinden van onze ideale huidverzorgingsroutine kan enige tijd in beslag nemen en in de meeste gevallen, omdat u geen expert bent op dit gebied, is het gemakkelijk om fouten te maken. Het overgrote deel van de tijd ontdekken we de producten die echt voor ons werken terwijl we repeteren en repeteren, en ontdekken dat sommigen dat doen en anderen niet.

Ons huidtype niet kennen:

Onszelf kennen is net zo belangrijk als het identificeren van welke producten ons goed doen. Weten of ons huidtype gemengd, vettig of droog is, is het uitgangspunt voor ons terwijl we onze schoonheidsroutine ontwerpen.

Make-up ‘s nachts niet verwijderen:

Het is misschien wel een van de meest gemaakte fouten en dat brengt meer schade toe aan onze huid omdat de poriën verstopt zijn en de huid ‘s nachts niet kan regenereren waardoor het er dof en moe uitziet.

Was je gezicht niet voordat je gaat slapen:

Met veel zeep en water is een van de belangrijkste stappen in de hele huidverzorgingsroutine. Hiermee elimineren we alle bacteriën die we gedurende de dag hebben verzameld.

Gebruik geen zonnebrandcrème:

De dermatoloog vertelde ons ooit dat zonnebrandcrème de beste antiveroudering was die er was. Niet alleen om de tekenen van veroudering te voorkomen, maar ook voor de gezondheid van onze huid.

Laat niet elk product werken:

Maak u ‘s ochtends of’ s avonds geen zorgen als we onze schoonheidsroutine doen. Het is erg belangrijk om elk product de tijd van actie en absorptie te geven.

Categories
Beauty

Winkel voor geliefde kleding

HET KINT-VERHAAL

Gestart door twee afgestudeerden van de National University of Singapore in 2018, beschikt The Kint Story over een samengestelde collectie van geliefde kleding, elk stuk met een aparte stijl.

Kint is een afkorting van Kintsugi, de Japanse kunst van het repareren van gebroken aardewerk met goudlak.

KARANGUNIBOYZ

Sinds vorig jaar verkopen twee zelfverklaarde broers veel verschillende tweedehands- en vintage kleding, waarvan de meeste vintage T-shirts zijn.

SADCATSHOP

Gerund door universiteitsstudent Shi Rui, SadCatShop verkoopt geliefde kleding die neigt naar vrouwelijke stijlen.

REFASH

Modeportaal Refash is eind 2015 opgericht door Aloysius Sng, afgestudeerd aan de Singapore Management University, en helpt vrouwen tweedehands kleding te kopen en verkopen.

Categories
Beauty

Winkeliers die graag indruk willen maken met een stijlvolle look voor thuis

Skimpy jurken, felgekleurde jassen en minirokken vliegen in deze tijd van het jaar doorgaans uit de schappen van de detailhandel. Maar dit jaar niet.

De meeste klanten blijven binnen afzienbare tijd binnenshuis terwijl hun medici de coronaviruspandemie bestrijden.

De uitdaging voor retailers, zoals de heer Simon Wolfson, CEO van de Britse modeketen Next, zei onlangs: “Mensen kopen geen nieuwe outfit om thuis te blijven.”

Niet-essentiële retailers hebben hun winkels in de Verenigde Staten en grote Europese markten al gesloten. Velen bengelen kortingen online.

“Dit is om minder schermtijd en meer loungen in # ragandbone’s nietjes voor warm weer,” plaatste Saks Fifth Avenue op zijn Instagram. De felroze blazer van US $ 550 is afgeprijsd tot US $ 412,50.

Saks suggereerde dat zijn bijna twee miljoen volgers “de grote binnenshuis chic zouden omarmen” in een neonoranje twill-romper van US $ 395. De warenhuisexploitant zei ook dat klanten zouden moeten overwegen om in te loggen op hun virtuele Zoom-vergaderingen in een wollen jurk met pofmouwen, die van hen voor US $ 1.880.

“Zoals velen in onze branche, werken we aan het afstemmen van onze marketingstrategie op een manier die logisch is voor het huidige klimaat, terwijl we ons bedrijf blijven ondersteunen”, aldus een woordvoerder van Saks.

“Nu March is uitgeroeid, waarschijnlijk April is uitgeroeid, en iedereen met inventaris bij de hand heeft … deze kwam precies op het slechtste moment” voor retailers, zei Ron Frasch, een voormalig president van Saks Fifth Avenue en de rivaal van Saks Bergdorf Goodman. “Als je de e-commerce hebt verminderd, geen fysieke hoeveelheid hebt en je rekeningen moet betalen, is dat een heel eng scenario.”

Reformation plaatste een foto op zijn Instagram-pagina van modeblogger Imani. Thuis, met een glas witte wijn in de hand, pronkt ze met de Ginny-jurk van US $ 298.